Jégpáncél veszi körbe a Balaton-partot, a Velencei-tó már teljesen befagyott + videók

HelloVidék   
  Megosztom
Jégpáncél veszi körbe a Balaton-partot, a Velencei-tó már teljesen befagyott + videók

Megindult a jégképződés a Balaton déli partján: a partra kicsapódó víz a növényekre, tereptárgyakra is ráfagyott. A jégképződés azonban nem lesz tartós, jövő hét közepére jelentős enyhülés jön.

Megindult a jégképződés a Balaton déli partján a hideg, fagyos időben, számolt be az Időkép. Mint írják, szombaton még az északnyugati szelet is viharos közeli lökések kísérték, így

A jégképződés azonban nem lesz tartós, jövő hét közepére jelentős enyhülés jön.

Az Időkép webkamerájának gyorsított felvételén az is látszik, hogyan hódított magának egyre nagyobb teret a jég a part menti részeken:

A Velencei-tavat már összefüggő jégréteg borítja, és mivel éjszaka havazni kezdett, a tó jegét egybefüggő hótakaró is borítja.

Az Időkép erről is készített videót:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

fagy

fagyás

befagyott tó

időjárás

tél