Leállt a távhőszolgáltatás ebben a városban: napok óta nincs fűtés

HelloVidék   
  Megosztom
Leállt a távhőszolgáltatás ebben a városban: napok óta nincs fűtés

Mivel múlt hétvégére enyhe időt jósoltak a meteorológusok, úgy tűnt, az időjárás alkalmas arra, hogy elvégezzék a teljes, városi szintű karbantartást - közölte a szolgáltató.

Harmadik napja nincs rendes fűtésük - erre panaszkodnak Dunaújvárosban az RTL Klub híradója szerint. A távhőszolgáltató hétvégére az esti órákra az egész városban lekapcsolta a szolgáltatást karbantartás miatt, ez azonban elhúzódott. Az önkormányzat azt mondja, nem mostanra kellett volna időzíteni a munkát, a szolgáltató közleménye szerint azonban a tartozások és a rossz idő miatt nem tudtak eddig nekiállni.

A polgármester ugyanakkor azt mondja, ehhez nem volt joguk, ilyen munkálatokat ugyanis a fűtési szezonon kívül lehet végezni a távhőtörvény szerint is. Mint közölte, hatósági eljárást indítanak, azt pedig cáfolta, hogy az önkormányzatnak tartozása lenne.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dunaújváros

fűtés

távhőszolgáltató

távhőszolgáltatás

karbantartás