Hihetetlen: szarvasrudlit videóztak a vidéki városban, hogyan tévedhettek oda?

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: szarvasrudlit videóztak a vidéki városban, hogyan tévedhettek oda?

Egyértelműen akkor szoktak így megriadni a téli időszakra rudliba gyűlő szarvasok, amikor a gímbikák által elhullajtott agancsokat gyűjtő emberek megzavarják a nyugalmukat - mondta a vadász.

Városba tévedt szarvasokról készített videót a Zaol.hu egyik olvasója. Bognár Attila autójából vette videóra, amint egy megriadt, láthatóan eltévedt és a menekülés lehetőségét kereső szarvasrudli téblábolt a nagykanizsai vasútállomás közelében, az állatmenhelytől a város felé vezető úton.

A lap megkeresésére Deutsch István, az Erdőgazdasági Dolgozók Vadásztársaságának hivatásos vadásza azt mondta:

Nem véletlen, hogy ezt a tevékenységet szigorúan szabályozzák, hiszen az őszi-téli időszakban kimerült bikák esetében ez az időszak az új agancs növesztéséhez szükséges erőgyűjtésről szól.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rudli

szarvasrudli

nagykanizsa