Hihetetlen: szarvasrudlit videóztak a vidéki városban, hogyan tévedhettek oda?

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: szarvasrudlit videóztak a vidéki városban, hogyan tévedhettek oda?

Egyértelműen akkor szoktak így megriadni a téli időszakra rudliba gyűlő szarvasok, amikor a gímbikák által elhullajtott agancsokat gyűjtő emberek megzavarják a nyugalmukat - mondta a vadász.

Városba tévedt szarvasokról készített videót a Zaol.hu egyik olvasója. Bognár Attila autójából vette videóra, amint egy megriadt, láthatóan eltévedt és a menekülés lehetőségét kereső szarvasrudli téblábolt a nagykanizsai vasútállomás közelében, az állatmenhelytől a város felé vezető úton.

A lap megkeresésére Deutsch István, az Erdőgazdasági Dolgozók Vadásztársaságának hivatásos vadásza azt mondta:

Nem véletlen, hogy ezt a tevékenységet szigorúan szabályozzák, hiszen az őszi-téli időszakban kimerült bikák esetében ez az időszak az új agancs növesztéséhez szükséges erőgyűjtésről szól.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rudli

szarvasrudli

nagykanizsa