Fantasztikus pillanat: meggyógyított gólyákat engedtek szabadon a Hortobágyon

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Fantasztikus pillanat: meggyógyított gólyákat engedtek szabadon a Hortobágyon

A gólyák mint igazi magyar madarak pontosan e napon érkeznek vissza Afrikából, és így, hogy a madárkórházban ápoltak is egyenlő eséllyel foglalhassanak velük fészket, a szokott módon, e jeles napon bocsájtjuk útjukra őket - írta a madárkórház.

Március 15-én összesen 13 gólyát engedtek szabadon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 173. évfordulójára emlékezve a Hortobágyi Madárparkban. A járványhelyzetre tekintettel élőben közvetítették az eseményt.

A gólyák – mint igazi magyar madarak – pontosan e napon érkeznek vissza Afrikából, és így, hogy a madárkórházban ápoltak is egyenlő eséllyel foglalhassanak velük fészket, a szokott módon, e jeles napon bocsájtjuk útjukra őket

- írták a videóhoz, amit itt lehet megnézni:

Képek is készültek a gólyák szabadon engedéséről:

Hortobágy, 2021. március 15.
Sérülésből felépült gólya szabadon engedése előtt Déri János igazgató-állatorvos kezében a Hortobágyi Madárparkban 2021. március 15-én. Ezen a napon összesen 13 gólyát engedtek szabadon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 173. évfordulójára emlékezve.
MTI/Czeglédi Zsolt
Sérülésből felépült gólya szabadon engedése előtt Déri János igazgató-állatorvos kezében a Hortobágyi Madárparkban Ezen a napon összesen 13 gólyát engedtek szabadon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 173. évfordulójára emlékezve. MTI/Czeglédi Zsolt
Hortobágy, 2021. március 15.
Sérülésből felépült, könnyen leváló nemzeti színű szalaggal is megjelölt gólyát enged szabadon a Hortobágyi Madárpark egyik munkatársa 2021. március 15-én. Ezen a napon összesen 13 gólyát engedtek szabadon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 173. évfordulójára emlékezve.
MTI/Czeglédi Zsolt
Sérülésből felépült, könnyen leváló nemzeti színű szalaggal is megjelölt gólyát enged szabadon a Hortobágyi Madárpark egyik munkatársa. MTI/Czeglédi Zsolt
Hortobágy, 2021. március 15.
Sérülésből felépült, könnyen leváló nemzeti színű szalaggal is megjelölt gólyát enged szabadon Déri János igazgató-állatorvos a Hortobágyi Madárparkban 2021. március 15-én. Ezen a napon összesen 13 gólyát engedtek szabadon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 173. évfordulójára emlékezve.
MTI/Czeglédi Zsolt
Sérülésből felépült, könnyen leváló nemzeti színű szalaggal is megjelölt gólyát enged szabadon Déri János igazgató-állatorvos a Hortobágyi Madárparkban. MTI/Czeglédi Zsolt

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gólya

hortobágyi madárkórház