Tűz ütött ki a sorházban: 12 otthon vált lakhatatlanná Keszthelyen

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tűz ütött ki a sorházban: 12 otthon vált lakhatatlanná Keszthelyen

Teljesen lakhatatlanná vált egy sorház Keszthelyen, miután kigyulladt a tetőszerkezete, és az egész födém beszakadt. A tűzoltóknak sikerült megfékezniük a tüzet, de a katasztrófa miatt nyolc család vált átmenetileg hajléktalanná. Az önkormányzat segít azoknak, akiknek átmeneti elhelyezésre van szüksége, felvették velük a kapcsolatot, hogy felmérjék az igényeiket.

Kigyulladt a tetőszerkezete, teljesen lakhatatlanná vált egy tizenkét lakásos sorház Keszthelyen, tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője kedden az MTI-t.

Kedd délelőtt gyulladt ki a tetőzete a tűzoltóság épületétől alig néhány méterre lévő, 80 méter hosszú sorháznak. A tűzoltók percek alatt a helyszínen voltak, de a teljes hosszában lángoló épület oltásához három másik városból is érkezett segítség

- mondta el Bangó Szilárd.

Az épületet öt ember hagyta el, egy hatodikat a tűzoltók hoztak ki, majd adtak át a mentőknek. A tüzet délre sikerült megfékezni, a keletkezési okát még vizsgálják. A 12 lakásos épület - amelyből nyolcban éltek - lakhatatlanná vált, ugyanis a tűz miatt a födém is beszakadt.

A zaol.hu az esettel kapcsolatban arról is beszámolt, hogy a város polgármestere és jegyzője is felkereste a helyszínt. Az önkormányzat segít azoknak, akiknek átmeneti elhelyezésre van szüksége, illetve további segítségre is számíthatnak. Felvették velük a kapcsolatot, hogy felmérjék az igényeiket.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

katasztrófa

tűzoltóság

tűzoltók

sorház

katasztrófavédelem

zala megye

keszthely