Tűz ütött ki a sorházban: 12 otthon vált lakhatatlanná Keszthelyen

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tűz ütött ki a sorházban: 12 otthon vált lakhatatlanná Keszthelyen

Teljesen lakhatatlanná vált egy sorház Keszthelyen, miután kigyulladt a tetőszerkezete, és az egész födém beszakadt. A tűzoltóknak sikerült megfékezniük a tüzet, de a katasztrófa miatt nyolc család vált átmenetileg hajléktalanná. Az önkormányzat segít azoknak, akiknek átmeneti elhelyezésre van szüksége, felvették velük a kapcsolatot, hogy felmérjék az igényeiket.

Kigyulladt a tetőszerkezete, teljesen lakhatatlanná vált egy tizenkét lakásos sorház Keszthelyen, tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője kedden az MTI-t.

Kedd délelőtt gyulladt ki a tetőzete a tűzoltóság épületétől alig néhány méterre lévő, 80 méter hosszú sorháznak. A tűzoltók percek alatt a helyszínen voltak, de a teljes hosszában lángoló épület oltásához három másik városból is érkezett segítség

- mondta el Bangó Szilárd.

Az épületet öt ember hagyta el, egy hatodikat a tűzoltók hoztak ki, majd adtak át a mentőknek. A tüzet délre sikerült megfékezni, a keletkezési okát még vizsgálják. A 12 lakásos épület - amelyből nyolcban éltek - lakhatatlanná vált, ugyanis a tűz miatt a födém is beszakadt.

A zaol.hu az esettel kapcsolatban arról is beszámolt, hogy a város polgármestere és jegyzője is felkereste a helyszínt. Az önkormányzat segít azoknak, akiknek átmeneti elhelyezésre van szüksége, illetve további segítségre is számíthatnak. Felvették velük a kapcsolatot, hogy felmérjék az igényeiket.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

katasztrófa

tűzoltóság

tűzoltók

sorház

katasztrófavédelem

zala megye

keszthely