Atyaég, micsoda tragédia: felrobbant a pálikafőző, apa és fia életveszélyben vannak

MTI   
  Megosztom
Atyaég, micsoda tragédia: felrobbant a pálikafőző, apa és fia életveszélyben vannak

Robbanás következtében kidőlt egy kiskőrösi ház egyik fala és kigyulladt a tetőszerkezete - közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Kovács Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta: az égő épületet a kiskőrösi, kalocsai és a kiskunhalasi tűzoltók oltották el. A helyszínről két sérültet vitt kórházba a mentőhelikopter.

A baon.hu információi szerint egy engedéllyel működtetett pálinkafőző készülék robbanhatott fel a házban. Úgy tudják, egy 50 éves férfi és a fia tartózkodott a detonáció idején az épületben. Az apa súlyos égési sérüléseket szenvedett, őt válságos állapotban, míg fiát súlyos sérülésekkel szállították mentőhelikopterrel kórházba, egyiküket Pécsre, másikukat Budapestre.

A robbanás keletkezésének okát a rendőrség bűnügyi technikusai, valamint a tűzoltóság szakértői vizsgálják - írják.

Címlapkép: MTI/Donka Ferenc

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pálinkafőző

kiskőrős

tűzeset

robbant