Megmutatta álomotthonát Peter Srámek: ilyen vidéki hangulatban él a fiatal énekes

HelloVidék   
  Megosztom
Megmutatta álomotthonát Peter Srámek: ilyen vidéki hangulatban él a fiatal énekes

Nem sokat van otthon Peter Srámek, a népszerű énekes legtöbbször csak aludni jár haza a koncertek miatt. Ennek ellenére mindig szakít időt arra, hogy gondozza a házát.

Három éve költözött Budapest környéki otthonába Peter Srámek, az előadó rengeteg felkérést kap és koncertről koncertre jár, ezért keveset van otthon. Az előadó nemrég a Blikk stábjának mugtatta meg otthonát. A zenész többek közt azt is elárulta a lapnak, hogy mi ösztönözte az állattartásra.

Annak idején a nagymamám tartott baromfikat, és már akkor nagyon tetszett ez a vidéki hangulat, ezért amint kertes házba költöztem, úgy döntöttem, hogy magam is beszerzek néhány csirkét. Eleinte csak pár madarat tartottam, ám idővel gyarapodott a számuk, többüket rajongóktól kaptam ajándékba. Mára számtalan házi csirkém, dísztyúkom és kacsám is van

- mesélte a zenész, aki nagyon élvezi az állatok körüli teendőket, de már nem akarja gyarapítani a baromfiudvart.

A zenész azt is elárulta, hogy a ház még javában felújítás alatt áll, amikor megcsináltatta a kaput és kerítést, mert fontos számára, hogy megóvja a privát életét. Ezért érintette rosszul, amikor az egyik rajongója megtudta a lakcímét.

Volt egy lány, aki háromnaponta megjelent a kapum előtt, és már pontosan tudtam, hogy melyik napszakban érkezik. Egy ilyen helyzetet rendkívül óvatosan kell kezelni, és nekem is csak fokozatosan sikerült megértetnem vele, hogy ilyen módon nem lehet közel kerülni egy másik emberhez

- magyarázta Peter Srámek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

állattartás

peter Šrámek

interjú