Nem is gondolnád, melyik sportban brillíroznak a magyarok

MTI   
  Megosztom
Nem is gondolnád, melyik sportban brillíroznak a magyarok

A sok éven át tartó tudatos építkezésnek köszönhető, hogy a magyar sporthorgászok a kétezres évek közepe óta a legnagyobb világversenyeken is folyamatosan az élmezőnyben szerepelnek - mondta Dérer István, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) alelnöke.

A magyar horgászsport megszervezése a tömeg- és az élsportra, valamint az utánpótlás-nevelésre egyaránt kiterjed. A horgászat hagyományosan európai sport: a nemzetközi versenyek dobogóin rendszerint ugyanaz a 6-8 ország váltja egymást.

Walter Tamás, a IV. horgász világjátékok aranyérmese elmondta, a magyar csapat az édesvízi kategóriákban sosem csúszott ki az első ötből az utóbbi 10 évben. Magyarország adottságai kedvezőek a horgászsport számára, a versenyzők tapasztalatait és technikáját pedig a szabadidős horgászok is átvehetik és hasznosíthatják.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

horgászat

sport