Nem is gondolnád, melyik sportban brillíroznak a magyarok

MTI   
  Megosztom
Nem is gondolnád, melyik sportban brillíroznak a magyarok

A sok éven át tartó tudatos építkezésnek köszönhető, hogy a magyar sporthorgászok a kétezres évek közepe óta a legnagyobb világversenyeken is folyamatosan az élmezőnyben szerepelnek - mondta Dérer István, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) alelnöke.

A magyar horgászsport megszervezése a tömeg- és az élsportra, valamint az utánpótlás-nevelésre egyaránt kiterjed. A horgászat hagyományosan európai sport: a nemzetközi versenyek dobogóin rendszerint ugyanaz a 6-8 ország váltja egymást.

Walter Tamás, a IV. horgász világjátékok aranyérmese elmondta, a magyar csapat az édesvízi kategóriákban sosem csúszott ki az első ötből az utóbbi 10 évben. Magyarország adottságai kedvezőek a horgászsport számára, a versenyzők tapasztalatait és technikáját pedig a szabadidős horgászok is átvehetik és hasznosíthatják.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

horgászat

sport