Csodálatos horgászvideó készült: less be a pontyok birodalmába

HelloVidék   
  Megosztom
Csodálatos horgászvideó készült: less be a pontyok birodalmába

Fantasztikus videó készült a a bicskei Don Carp Lake horgásztóról és annak állatvilágáról. A felvételeken nem csak a horgászat izgalmas pillanatai csíphetjük el, hanem a tó mélyén rejtőzködő állatokat is.

Gyönyörű képekkel mutatja be a horgászás legszebb pillanatait a most készült természetfilm. A videó során számos hazai faj is feltűnik a képkockákon, melyek a bicskei tóban, vagy annak közelében élnek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ponty

pontyok birodalma

bicske

bicskei tó

horgászat

horgásztó

videó

természetfilm