Csodálatos horgászvideó készült: less be a pontyok birodalmába

HelloVidék   
  Megosztom
Csodálatos horgászvideó készült: less be a pontyok birodalmába

Fantasztikus videó készült a a bicskei Don Carp Lake horgásztóról és annak állatvilágáról. A felvételeken nem csak a horgászat izgalmas pillanatai csíphetjük el, hanem a tó mélyén rejtőzködő állatokat is.

Gyönyörű képekkel mutatja be a horgászás legszebb pillanatait a most készült természetfilm. A videó során számos hazai faj is feltűnik a képkockákon, melyek a bicskei tóban, vagy annak közelében élnek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ponty

pontyok birodalma

bicske

bicskei tó

horgászat

horgásztó

videó

természetfilm