Stratégiai megállapodást kötöttek: közös munkába kezd a vidéki színház és az egyetem

MTI   
  Megosztom
Stratégiai megállapodást kötöttek: közös munkába kezd a vidéki színház és az egyetem

Stratégiai megállapodást kötött a nemrégiben nemzetivé minősített kecskeméti Katona József Színház és a Neumann János Egyetem csütörtökön a Kecskeméti Duális Oktatás Zrt. újonnan felépült campusán.

Fülöp Tamás, a Neumann János Egyetem rektora elmondta: a kecskeméti felsőoktatás egyik alapfeladatának tekintik, hogy hallgatóik a sokoldalú képzés és felkészítés mellett a kultúra iránt is fogékony, a színházművészetre nyitott értelmiségiekké váljanak.

Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója szerint az egyetemen és a színházban is kiemelt jelentősége van a tanulás és a szórakozás kiegyenlített jelenlétének, hiszen mindkét intézmény célja tudást és élményt adni a hallgatóknak és a nézőknek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

egyetem

színház

kecskemét

munka

stratégia