Megnyitja a nyári szezont a vízi színház: szigorú szabályokat kell betartaniuk

MTI   
  Megosztom
Megnyitja a nyári szezont a vízi színház: szigorú szabályokat kell betartaniuk

Idén is megrendezik a Szarvasi vízi Színház jubileumi, tizedik évadát szigorú járványügyi szabályok betartásával. A nyitógála után további meglepetésekre számíthatnak egy hónapon keresztül a látogatók.

Június 12. és augusztus 22. között - a járványügyi szabályok betartásával - idén is megrendezik a Szarvasi Vízi Színház jubileumi, tizedik évadát. A tervek szerint a nyitógála után egy hónapon keresztül minden este ingyenes előadások várják a publikumot a legkülönbözőbb műfajokban, majd a szarvasi Cervinus Teátrum fesztiválja következik.

A vízi színház honlapján - ahol a szervezők ígérete szerint hamarosan elérhető lesz a teljes programkínálat - olvasható, hogy a Turay Ida Színház a Salsa, Szivar, Szerelem; a Zentai Magyar Kamaraszínház és a soproni Petőfi Színház a Zenta 1697 című darabbal; a József Attila Színház A magas (szőke) barna férfi felemás. című előadással; a Békéscsabai Jókai Színház az Egri csillagok, a Tanulmány a nőkről és a My Fair Lady darabokkal; a Pannon Várszínház A Pál utcai fiúkkal lép fel.

A hagyományoknak megfelelően az idei nyár sem múlhat el a Monte Cristo grófja című musical nélkül. Mint minden évben, az idén is a szerda este a gyerekeké lesz, ők a Gárdonyi Géza Színháztól biztosan láthatják a Süsü, a sárkány című darabot.

A kormányrendelet értelmében a programok a szigorú higiéniai szabályok és ültetési rend betartásával, korlátozott nézőszámmal zajlanak. A belépéshez várhatóan előzetes regisztrációs jegy szükséges.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

színház

szarvas

vízi színház