Megnyitja kapuit a népszerű fürdőváros: erre számíthatnak a vendégek 2020 nyarán

MTI   
  Megosztom
Megnyitja kapuit a népszerű fürdőváros: erre számíthatnak a vendégek 2020 nyarán

Három hónap bezártság után a népszerű fürdőváros készen áll arra, hogy újra megnyissa kapuit. Egy felmérés szerint ennek a törzsvendégek is örülnek, hiszen 82 százalékuk idén is tervezi felkeresni a várost. A vendégek a szálláshelyek megújulásának köszönhetően minőségi ellátásra számíthatnak.

A koronavírus-járvány miatti három hónapos bezártság után Hajdúszoboszló készen áll arra, hogy kinyissa kapuit a turisták előtt. Czeglédi Gyula polgármester közölte, hogy kutatást végeztek a törzsvendégek körében, akiknek

Fontos információnak nevezte a polgármester azt is, hogy a megkérdezettek kétharmada a magánszálláshelyeket, panziókat, apartmanokat részesíti előnyben, és csak a vendégek egyharmada megy szállodába.

A Kisfaludy-program keretében jelentős számú magánszálláshely újul meg Hajdúszoboszlón idén, és biztosít minőségi ellátást a vendégeknek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

hajdúszoboszló

fürdő

turizmus

megnyitó

turisztika