Megnyitja kapuit a népszerű fürdőváros: erre számíthatnak a vendégek 2020 nyarán

MTI   
  Megosztom
Megnyitja kapuit a népszerű fürdőváros: erre számíthatnak a vendégek 2020 nyarán

Három hónap bezártság után a népszerű fürdőváros készen áll arra, hogy újra megnyissa kapuit. Egy felmérés szerint ennek a törzsvendégek is örülnek, hiszen 82 százalékuk idén is tervezi felkeresni a várost. A vendégek a szálláshelyek megújulásának köszönhetően minőségi ellátásra számíthatnak.

A koronavírus-járvány miatti három hónapos bezártság után Hajdúszoboszló készen áll arra, hogy kinyissa kapuit a turisták előtt. Czeglédi Gyula polgármester közölte, hogy kutatást végeztek a törzsvendégek körében, akiknek

Fontos információnak nevezte a polgármester azt is, hogy a megkérdezettek kétharmada a magánszálláshelyeket, panziókat, apartmanokat részesíti előnyben, és csak a vendégek egyharmada megy szállodába.

A Kisfaludy-program keretében jelentős számú magánszálláshely újul meg Hajdúszoboszlón idén, és biztosít minőségi ellátást a vendégeknek.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

hajdúszoboszló

fürdő

turizmus

megnyitó

turisztika