Csobbannál egyet a melegben? Ennyiből jön ki a hűsölés Sopronban és környékén

HelloVidék   
  Megosztom
Csobbannál egyet a melegben? Ennyiből jön ki a hűsölés Sopronban és környékén

Sopronban választhatunk a medencés vagy a természetes strandok között, tavalyhoz képest kicsit drágultak a jegyárak - írja a kisalföld.hu.

Ahogy a portál írja, mostanában népszerű Tómalom fürdő reggel hat órától este fél kilencig fogad látogatókat. A fürdőben a vizesblokk és a kiszolgálóhelyiségek teljesen modernek. Ráadásul a bizonytalanabb fürdőzőknek elkerítettek egy sekélyebb, kavicsos részt a mederből. A mozogni vágyók vízibiciklit, kajakot és csónakot bérelhetnek. A felnőttbelépő itt 1000 forint, ami délután kettőtől és négytől olcsóbb.

A Lőver fürdő strandja reggel kilenc és este fél kilenc között várja a vendégeket élménymedencével és vízi csúszdákkal. A felnőttjegy 1750 forint, de van diák-, nyugdíjas-, valamint csoportos belépő is. Délután kettőtől és négytől mindegyik olcsóbbá válik.

A petőházi strand mindennap reggel kilenc és este hét között várja a fürdőzőket. Van melegebb ülő- és pancsolómedencéje, valamint hűvösebb úszómedencéje. A felnőttbelépő 1600 forint, délután egy és öt órától fokozatosan kevesebbet kell fizetni.

A hegykői Sá-Ra Termálban hat szabadtéri és két beltéri medence van, a legmélyebb fokozatosan éri el az 1,7 métert. A bizonytalan úszókat pancsolómedence és tanmedence várja. A felnőttnapijegy 2000 forint, a jegyek ára jelentősen csökken négy óra után.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sopron

soproni strand

strand

strandbelépő

árak