Csobbannál egyet a melegben? Ennyiből jön ki a hűsölés Sopronban és környékén

HelloVidék   
  Megosztom
Csobbannál egyet a melegben? Ennyiből jön ki a hűsölés Sopronban és környékén

Sopronban választhatunk a medencés vagy a természetes strandok között, tavalyhoz képest kicsit drágultak a jegyárak - írja a kisalföld.hu.

Ahogy a portál írja, mostanában népszerű Tómalom fürdő reggel hat órától este fél kilencig fogad látogatókat. A fürdőben a vizesblokk és a kiszolgálóhelyiségek teljesen modernek. Ráadásul a bizonytalanabb fürdőzőknek elkerítettek egy sekélyebb, kavicsos részt a mederből. A mozogni vágyók vízibiciklit, kajakot és csónakot bérelhetnek. A felnőttbelépő itt 1000 forint, ami délután kettőtől és négytől olcsóbb.

A Lőver fürdő strandja reggel kilenc és este fél kilenc között várja a vendégeket élménymedencével és vízi csúszdákkal. A felnőttjegy 1750 forint, de van diák-, nyugdíjas-, valamint csoportos belépő is. Délután kettőtől és négytől mindegyik olcsóbbá válik.

A petőházi strand mindennap reggel kilenc és este hét között várja a fürdőzőket. Van melegebb ülő- és pancsolómedencéje, valamint hűvösebb úszómedencéje. A felnőttbelépő 1600 forint, délután egy és öt órától fokozatosan kevesebbet kell fizetni.

A hegykői Sá-Ra Termálban hat szabadtéri és két beltéri medence van, a legmélyebb fokozatosan éri el az 1,7 métert. A bizonytalan úszókat pancsolómedence és tanmedence várja. A felnőttnapijegy 2000 forint, a jegyek ára jelentősen csökken négy óra után.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sopron

soproni strand

strand

strandbelépő

árak