Élményt árulnak a KGST-piacon: imádják az autósmozit Nyíregyházán

HelloVidék   
  Megosztom
Élményt árulnak a KGST-piacon: imádják az autósmozit Nyíregyházán

Új profillal bővült a nyíregyházi KGST-piac. A NYÍRVV Nonprofit Kft. a Vásártér területén biztosít helyszínt a KGST Autósmozinak, ahol igazi sikerfilmeket láthat a közönség - írja a Szabolcshír.

Ahogy a portál írja, a nagybani piacon alaphelyzetben zöldséget és gyümölcsét lehet vásárolni nagyobb tételben, viszont július tizedike óta filmeket vetítenek esténként.

A helyek feltöltése érkezési sorrendben történik, így arra a helyre kell parkolni, ahova a szervezők mutatják. A vetítés megkezdése előtt ellenőrizni kell, hogy működik-e az autó rádiója és annak hangszórója, hiszen a filmet ezen keresztül lehet hallani!

Moziműsor:

  • július 17. (péntek) 21:00 Mamma Mia 2.
  • július 24. (péntek) 21:00 Halálos iramban: Hobbs és Shaw
  • július 31. (péntek) 21:00 Dirty Dancing
  • augusztus 7. (péntek) 21:00 Joker
  • augusztus 20. (csütörtök) 21:00 Meglepetésfilm
  • augusztus 28. (péntek) 21:00 Bad Boys – Mindörökké Rosszfiúk

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyíregyháza

autósmozi

mozi

szabolcs

szabolcs-szatmár-bereg megye

szórakozás

program

járvány

koronavírus