Ebben a vidéki kisvárosban él a TV2 egykori műsorvezetője, Onyutha Judit

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki kisvárosban él a TV2 egykori műsorvezetője, Onyutha Judit

Az ugandai származású sztár idén először kapott saját osztályt, így az osztályfőnöki teendők is ráhárultak, amit a koronavírus-járvány csak még nagyobb kihívássá tett.

Onyutha Judit három éve hagyta maga mögött a televíziózást, most tanárként dolgozik. Az ugandai származású sztár a debreceni Kossuth Lajos egyetemen végzett némettanár szakon, ám ezután úgy döntött, nem ezen a pályán folytatja tovább az útját, légiutas-kísérő lett belőle, írja a Femina. Ezután ismét fordulatot vett a karrierje: az Országos Meteorológiai Szolgálat felkészítése után tíz évig tőle tudhatták meg a TV2 nézői, hogy milyen időre számíthatnak.

2009-ben búcsúzott addigi munkahelyétől, majd a köztévénél vezette a Család-barát című műsort, 2015 őszétől pedig az ATV-nél dolgozott. Két évvel később úgy döntött, teljesen maga mögött hagyja a rivaldafényt.

Idén először kapott saját osztályt, így az osztályfőnöki teendők is ráhárultak, amit a koronavírus-járvány csak még nagyobb kihívássá tett. Ezzel kapcsolatos élményeiről a HOT! Magazinnak mesélt bővebben. Többek között azt is elmondta, hogy szokatlan volt számára a távoktatás, fárasztónak és személytelennek találta.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

onyutha judit

műsorvezető

tanár

vidéki élet

szigetszentmiklós