Igazi oázis: csodálatos vidéki nyaralójába vonul vissza Oszvald Marika

HelloVidék   
  Megosztom
Igazi oázis: csodálatos vidéki nyaralójába vonul vissza Oszvald Marika

Ebben a csodás környezetben tölti az idejét a művésznő a tavasz és az ősz egy részében, illetve nyaranta. Kollégáit is szívesen vendégül látja a kétemeletes házában, aminek kertjében medence is található.

Oszvald Marika, az Operettszínház művésznője korábban a Tények Plusz műsorában mutatta meg gödöllői nyaralóját, ami akár egy botanikuskertnek is beillene. Több mint 30-féle növény - többek között fügefa, naspolya, csicsóka, kukorica, barackfa, citrom- és kakukkfű, szarkaláb - található meg ugyanis a telken, amiket mind ő gondoz. Ebben a csodás környezetben tölti az idejét a művésznő a tavasz és az ősz egy részében, illetve nyaranta. Kollégáit is szívesen vendégül látja a kétemeletes házában, aminek kertjében medence is található.

Mint mondta,

Általában áprilisban költözik le a nyaralójába, rendszerint november környékéig ott is marad.

A műsorban ő maga mutatta meg a fantasztikus helyszínt:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

oszvald marika

gödöllő

nyaraló

operettszínház