Igazi oázis: csodálatos vidéki nyaralójába vonul vissza Oszvald Marika

HelloVidék   
  Megosztom
Igazi oázis: csodálatos vidéki nyaralójába vonul vissza Oszvald Marika

Ebben a csodás környezetben tölti az idejét a művésznő a tavasz és az ősz egy részében, illetve nyaranta. Kollégáit is szívesen vendégül látja a kétemeletes házában, aminek kertjében medence is található.

Oszvald Marika, az Operettszínház művésznője korábban a Tények Plusz műsorában mutatta meg gödöllői nyaralóját, ami akár egy botanikuskertnek is beillene. Több mint 30-féle növény - többek között fügefa, naspolya, csicsóka, kukorica, barackfa, citrom- és kakukkfű, szarkaláb - található meg ugyanis a telken, amiket mind ő gondoz. Ebben a csodás környezetben tölti az idejét a művésznő a tavasz és az ősz egy részében, illetve nyaranta. Kollégáit is szívesen vendégül látja a kétemeletes házában, aminek kertjében medence is található.

Mint mondta,

Általában áprilisban költözik le a nyaralójába, rendszerint november környékéig ott is marad.

A műsorban ő maga mutatta meg a fantasztikus helyszínt:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

oszvald marika

gödöllő

nyaraló

operettszínház