Igazi oázis: csodálatos vidéki nyaralójába vonul vissza Oszvald Marika

HelloVidék   
  Megosztom
Igazi oázis: csodálatos vidéki nyaralójába vonul vissza Oszvald Marika

Ebben a csodás környezetben tölti az idejét a művésznő a tavasz és az ősz egy részében, illetve nyaranta. Kollégáit is szívesen vendégül látja a kétemeletes házában, aminek kertjében medence is található.

Oszvald Marika, az Operettszínház művésznője korábban a Tények Plusz műsorában mutatta meg gödöllői nyaralóját, ami akár egy botanikuskertnek is beillene. Több mint 30-féle növény - többek között fügefa, naspolya, csicsóka, kukorica, barackfa, citrom- és kakukkfű, szarkaláb - található meg ugyanis a telken, amiket mind ő gondoz. Ebben a csodás környezetben tölti az idejét a művésznő a tavasz és az ősz egy részében, illetve nyaranta. Kollégáit is szívesen vendégül látja a kétemeletes házában, aminek kertjében medence is található.

Mint mondta,

Általában áprilisban költözik le a nyaralójába, rendszerint november környékéig ott is marad.

A műsorban ő maga mutatta meg a fantasztikus helyszínt:

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

oszvald marika

gödöllő

nyaraló

operettszínház