Újabb kerékpárút épült: a romániai Érmihályfalváig lehet majd tekerni Hajdú-Bihar megyéből

MTI   
  Megosztom
Újabb kerékpárút épült: a romániai Érmihályfalváig lehet majd tekerni Hajdú-Bihar megyéből

Hajdú-Bihar megyében összesen 3,7 kilométeren új kerékpárút épült az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) megbízásából - közölte a beruházásért felelős Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. (NIF Zrt.)

A biciklizők 3,3 kilométert már használhatnak, de a határig tartó 400 méteres részt csak akkor adják át a forgalomnak, ha a két szakasz között a 48. számú főút felújításához kapcsolódóan elkészül a kerékpározásra alkalmas szervizút.

Onnantól a romániai Érmihályfalváig lehet majd eljutni kerékpárral. A főút beruházása 2022 tavaszáig tart

- írták.

A közlemény szerint a kerékpárút kivitelezését a Zemplénkő Kelet-magyarországi Építőipari Fővállalkozó és Bányászati Kft. végezte nettó 524 millió forintért, költségvetési forrásból.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kerékpár

kerékpár útvonal

kerékpárút

bringaút

hajdú-bihar megye