Két szereplő végleg távozik a Keresztanyuból: ezért döntöttek így az RTL Klub sztárjai

HelloVidék   
  Megosztom
Két szereplő végleg távozik a Keresztanyuból: ezért döntöttek így az RTL Klub sztárjai

Január 3-án debütált a Keresztanyu 3. évada és azóta minden hétköznap 20 órakor látható az RTL Klubon. Nemrég azonban két fontos mellékszereplő is távozott a sorozatból – tudta meg a SorozatWiki. A közeljövőben mindketten az RTL Magyarország egy másik nagyon fontos sorozatában fognak szerepelni.

Január harmadikán kezdődött a Keresztanyu 3. évada, ám máris van két távozó. Nem kell rosszra gondolni, írja a Sorozatwiki.

Bede-Fazekas Szabolcs a 2. szezon elején érkezett és Kozma Gábor érzékenyítő trénert alakította. A történet szerint azonban nemrég egy lövés érte, melyet ugyan túlélt, de kilép a rendőrség kötelékéből. A színész múlt szerdán, a 8. részben szerepelt utoljára és úgy tudjuk, az évad folyamán már nem is tér vissza.

Epres Attila szintén a 2. etap elején csatlakozott a produkcióhoz. Bokor Gézát, egy legendás autóversenyzőt játszott, aki egy új csapatot alakított Makkosszálláson. A történet szerint azonban teljesen visszavonul a versenyzéstől és egy új bizniszbe kezd. A színész az 5. epizódban volt látható utoljára, úgy tudjuk, a 3. szezon folyamán már ő sem lesz látható a sorozatban.

Mindkét színész azért távozik a Keresztanyuból, mert a sorozat showrunnerének új napi sorozatában fognak szerepelni – tudta meg a SorozatWiki. A Hotel Margaret január 31-től lesz látható az RTL Klubon

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

keresztanyu

sorozat

rtl klub

makkosszállás

bede-fazekas szabolcs

epres attila