Két szereplő végleg távozik a Keresztanyuból: ezért döntöttek így az RTL Klub sztárjai

HelloVidék   
  Megosztom
Két szereplő végleg távozik a Keresztanyuból: ezért döntöttek így az RTL Klub sztárjai

Január 3-án debütált a Keresztanyu 3. évada és azóta minden hétköznap 20 órakor látható az RTL Klubon. Nemrég azonban két fontos mellékszereplő is távozott a sorozatból – tudta meg a SorozatWiki. A közeljövőben mindketten az RTL Magyarország egy másik nagyon fontos sorozatában fognak szerepelni.

Január harmadikán kezdődött a Keresztanyu 3. évada, ám máris van két távozó. Nem kell rosszra gondolni, írja a Sorozatwiki.

Bede-Fazekas Szabolcs a 2. szezon elején érkezett és Kozma Gábor érzékenyítő trénert alakította. A történet szerint azonban nemrég egy lövés érte, melyet ugyan túlélt, de kilép a rendőrség kötelékéből. A színész múlt szerdán, a 8. részben szerepelt utoljára és úgy tudjuk, az évad folyamán már nem is tér vissza.

Epres Attila szintén a 2. etap elején csatlakozott a produkcióhoz. Bokor Gézát, egy legendás autóversenyzőt játszott, aki egy új csapatot alakított Makkosszálláson. A történet szerint azonban teljesen visszavonul a versenyzéstől és egy új bizniszbe kezd. A színész az 5. epizódban volt látható utoljára, úgy tudjuk, a 3. szezon folyamán már ő sem lesz látható a sorozatban.

Mindkét színész azért távozik a Keresztanyuból, mert a sorozat showrunnerének új napi sorozatában fognak szerepelni – tudta meg a SorozatWiki. A Hotel Margaret január 31-től lesz látható az RTL Klubon

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

keresztanyu

sorozat

rtl klub

makkosszállás

bede-fazekas szabolcs

epres attila