Hihetetlen gyereknap: rendkívüli programokkal várnak a vidéki állatkertben és vidámparkban

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen gyereknap: rendkívüli programokkal várnak a vidéki állatkertben és vidámparkban

Május 28-án és 29-én a gyermekeké a főszerep az ország első vidéki állatkertjében és egyetlen klasszikus vidámparkjában Debrecenben, ahol színes programkavalkáddal és korlátlan játékgép-használattal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak.

részt vehetnek az Aqua Manó Party zenés gyermekműsorán, elektromos kisautóba pattanhatnak, és felfújhatós játékokon is próbára tehetik ügyességüket. Mindemellett a Zöld Kör természetvédelmi ökojátszóháza, az Árboc Közhasznú Egyesület érzékenyítő foglalkozása, a Piruett Tánc Stúdió előadása, Maja könyvajánlója, mesemondó sarok, gyermeknapi gasztrosétány és ajándékvásár is várja majd őket.

Természetesen kellő figyelmet kapnak majd az Állatkert saját ünnepeltjei, a tavaszi bébibumm sztárjai: az ország egyedüli kardszarvú antilopborjai és dél-afrikai sülkölykei, a népes kecskegidacsapat, Molli és Polli, a két szürkemarha-üsző, az állatsimogató cigája bárányai és az anyja erszényéből már rendszeresen kijáró Bennett-kengurukölyök. Az Állatok Akcióban program minden napszakban tartogat majd látnivalót, de a gyermeknapi mulatság elmaradhatatlan kellékei a Vidámpark játékgépei is – köztük a megújult Kisvasút –, amelyek az év második egész napos karszalagos akciója keretében korlátlanul vehetők igénybe.

A gyermeknapi hétvége programjain való részvétel belépő birtokában díjmentes. A kényelmes és gyors bejutás érdekében javasolt a jegyek online megvásárlása a www.ticketbase.eu/zoodebrecen.hu oldalon.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

gyereknak

nagyerdei kultúrpark

vidámpark

debreceni állatkert