Ez aztán az attrakció! Autós szafari élmény vár igazi egzotikumokkal, szuper programokkal

HelloVidék   
  Megosztom
Ez aztán az attrakció! Autós szafari élmény vár igazi egzotikumokkal, szuper programokkal

Egésznapos programot kínál a munka ünnepére a Budapesttől mindössze 50 percre található Richter Safari Park. A Magyarországon egyedülálló 32 hektáros területen elhelyezkedő Richter Autós Safari és Élménypark 300 állattal és megannyi programmal készül az ünnepi hosszú hétvégére.

A közelmúltban a hazai hírességek egyik kedvenc hétvégi programját kínáló nagykőrösi autós szafari és élménypark május elsején igazi különlegességekkel várja látogatóit.

A tavalyi évben hoztam meg a döntést, hogy a vadállatokat kivonjuk a cirkuszi munkából. Azóta a Magyar Nemzeti Cirkusz állatai mellé olasz, francia és német cirkuszi porondról is érkeztek állatlakók, akik számukra ideális környezetben tölthetik nyugdíjas éveiket és az emberekkel való kapcsolatuk is megmarad

- nyilatkozta Ifj. Richter József, a Richter Safari Park alapító-tulajdonosa.

Az élménypark a szafari útvonal mellett egész napos programot kínál. Óránként tekinthető meg az elefánt tréning, motoros bemutató, artista műsor, de a hatalmas területen dínópark, játszótér, vidámpark, valamint óriáskerék és állatsimogató is várja a látogatókat.

Az autós szafari látogatása előzetes időpontfoglaláshoz kötött.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szafari

szafari park

nagykőrös

richter safari park

állatok