El sem hisszük, mi történt a Balatonnál! Rengetegen tekertek ma ott, ez volt az oka

MTI   
  Megosztom
El sem hisszük, mi történt a Balatonnál! Rengetegen tekertek ma ott, ez volt az oka

Több mint 1300 indulóval rendezték meg hétfőn a BalatonFondo elnevezésű amatőr kerékpárversenyt. A kétnapos esemény díszvendége Valter Attila, a jelenleg legelőkelőbb helyen jegyzett magyar országúti kerékpáros volt. Az első számú országúti kerékpáros csapatnak számító Jumbo-Visma versenyzője a szervezők közlése szerint aktívan részt vett a programokban, a dedikálás és közönségtalálkozó mellett a rajtoltatásban és díjkiosztókban is közreműködött.

A tíz nemzetből érkezett kerékpárosok kis forgalmú utakon kalandoztak, a GranFondo keretein belül 126, a MedioFondón pedig 60 kilométert tettek meg, Magyarországon egyedülálló módon végig lezárt, biztosított utakon tekerve.

A BalatonFondo azon túl, hogy útvonalával a tavalyi Giro d'Italia Nagy Rajtnak állított emléket, egyben egy Olaszországban, Németországban és Ausztriában népszerű, Magyarországon eddig ismeretlen versenytípust, az úgynevezett GranFondót szeretné meghonosítani Magyarországon. Különösen sok külföldi versenyzőt vonzva az egész Balaton-felvidék bemutatására alkalmas ez a típusú verseny, amely sokezer vendégéjszakát a térségbe hozva jelentős segítséget nyújtott az idei balatoni idegenforgalmi szezon korábbi kezdéséhez, így az egész térség turizmusára jelentős pozitív hatást gyakorolt.

Az elmúlt évtized legnagyobb létszámú magyarországi országúti kerékpáros versenyén a MedioFondo győztese Vock András lett, aki Simon Pétert és Erdős Dánielt előzte meg, míg a GranFondón Balogh Zsombor haladt át elsőként a célvonalon nagy sprintben Bozsik Bence és Apró Csaba előtt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kerékpárverseny

balatonfondo

valter attila

balaton