Parádés magyar győzelem: mindent vitt a bajnok a nemzetközi fogathajtó versenyen

HelloVidék   
  Megosztom
Parádés magyar győzelem: mindent vitt a bajnok a nemzetközi fogathajtó versenyen

Magyar diadal született a június 8. és 11. között megrendezett brühli CAI fogathajtó versenyen. A hétszeres magyar világbajnok, Hölle Martin kettesfogathajtó mindent vitt a június 8-11 között megrendezett bühli versenyen. Hölle Martin 3*-os kettesfogat, valamint Kun Andrea 3*-os egyesfogat kategóriában képviselték hazánkat.

Hölle Martin Eppie, Juventus és Kings Gambit nevű lovaival toronymagasan nyerte a kettesfogatok kategóriáját. Martin minden versenyszámot megnyerve, majdnem 15 hibapont előnnyel végzett az első helyen az egyébként nagyon erős mezőnyben, ahol a holland, a német, az osztrák és a svájci világbajnokságra készülő hajtók is jelen voltak.

Kun Andrea a 3*-os egyesfogat kategóriában Firminus nevű lovával versenyzett, az összetett versenyben a 24. helyet szerezte meg a népes mezőnyben.

Címlapkép: Hölle Martin

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fogathajtás

hölle martin

kettesfogathajtó

németország

világbajnok

kun andrea