Ilyen még nem volt itthon: vadiúj tévécsatorna indul a vidéki Magyarországon

MTI   
  Megosztom
Ilyen még nem volt itthon: vadiúj tévécsatorna indul a vidéki Magyarországon

A VIDÉK Szövetsége 2023-ban útjára indítja A VIDÉK TV-t, ahol bemutatják a magyar vidék 3200 települését - adták hírül sajtóközleményükben.

A VIDÉK Szövetsége azzal a céllal jött létre, hogy a vidéki vállalkozások érdekeit képviselje. Megismerje hétköznapjait és segítő kezet nyújtson vállalkozásukat érintő gondjaik megoldásához. Ahogy magukról írták:

A VIDÉK TV kísérletet tesz arra, hogy bemutassa 3200 hazai, vidéki település életét, rejtett szépségeit, kultúrális kincseit. A Szövetség célul tűzte ki, hogy "ITT ÉLÜNK" címmel, minden magyar vidéki településről kisfilmet készít, amelyek a Szövetség internetes videómegosztó csatornáján lesznek elérhetők. Egy-egy epizód bemutatja az adott település történetét, eredményeit, jelenét, jövőjét. Helyet adunk a polgármestereknek is, hogy saját szavaikkal ismertessék településük gazdasági eredményeit és céljait. A VIDÉK Szövetség első sorban a vidéki vállalkozások érdekvédelmi szervezete, ezért a filmekben megszólaltatjuk a helyi példaértékű vállalkozások vezetőit is. A kisfilmek hossza nem haladja meg a 30percet.

A hatékony együttműködés érdekében terveik szerint minden polgármesterrel személyesen veszik fel a kapcsolatot. A települések bemutatása mellett szükséges az adott megye és régió ún. összegző epizódjainak elkészítése is.

Azt ígérik, hogy a későbbiekben a csatornán tematikus sorozatok is megjelennek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vidék tv

vidék

televízió