Hoppá, ilyen se volt még: országos vízipisztolycsatát hirdetnek a hazai fürdők

HelloVidék   
  Megosztom
Hoppá, ilyen se volt még: országos vízipisztolycsatát hirdetnek a hazai fürdők

Melyik gyerek vagy felnőtt ne vetné bele magát örömmel egy önfeledt vízipisztolycsatába? Erre gondolva hirdette meg a Magyar Fürdőszövetség új akcióját, az országos vízipisztolycsatát tagfürdőiben, mely egyúttal rekordkísérlet is lesz. Lényege, hogy augusztus 19-én, szombaton egy időben több százan vagy akár több ezren vehetnek részt egy fergeteges vízipisztolycsatában – mindezt a 21. századi technika segítségével, online módon összekapcsolva. Országszerte 39 fürdő csatlakozott a kezdeményezéshez.

Vízipisztolycsatában vehetnek részt a fürdővendégek, a Magyar Fürdőszövetség ugyanis országos vízipisztolycsatát és rekordkísérletet rendez a tagfürdőiben. Nem egy helyszínen, hanem egyszerre több helyen folyik majd a vízi-csata. Az első alkalommal meghirdetett akcióhoz országszerte 39 fürdő csatlakozott, így a vízipisztolycsatában részt venni kívánók elérhető közelségben találhatnak ehhez fürdőt.

A fürdőszövetség célja, hogy évről évre olyan közös programokat szervezzen, amelyek hozzájárulnak az itthoni fürdők minél szélesebb körben való megismertetéséhez, a fürdőzés népszerűsítéséhez

– indokolták a kezdeményezést.

A rekordkísérlet tervezett időpontja: augusztus 19., szombat 14 óra, amikortól 15 percen át kell a vízipisztolycsatának folynia minden helyszínen.

Öt évvel ezelőtt egyébként Zalakaros hívta harcba a strandolókat, akkor az ottani fürdő focipályáján rendezték meg az év vízipisztolycsatáját. Ráadásul két harcnemben is meg lehetett mérkőzni: „nemes párbajban” és a „harci akadálypályán” is összemérhették a vállalkozó kedvűek a tudásukat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vízipisztoly

vízicsata

víz

hazai fürdők

strand