Hoppá, te is szereted a csokit? A nyár utolsó nagy dobása lesz az Artúr Napok Szerencsen

MTI   
  Megosztom
Hoppá, te is szereted a csokit? A nyár utolsó nagy dobása lesz az Artúr Napok Szerencsen

Jövő hét pénteken kezdődik a vasárnapig tartó a 3. Szerencsi Artúr Napok Fesztivál a csokoládéjáról híres Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei kisvárosban. Hozzuk is a programokat!

A háromnapos rendezvény első fellépője az Edda Művek lesz, akiket a Hooligans, majd a ByeAlex és a Slepp követ. A zenekarok után az AK26 nevű rapformáció ad koncertet, a fellépők sorát pedig DR BRS zárja - olvasható a fesztivál honlapján.

A szombati napot Janklovics Péter előadása nyitja meg, akit a Follow the Flow koncertje követ. A zenekartól Ákos veszi át a színpadot, utána a Tankcsapda, később pedig a Groovehouse koncertezik. A popegyüttest a Kozmix váltja, utánuk Dj Dominique gondoskodik a fesztiválra látogatók szórakozásáról.

Vasárnap, a rendezvény zárónapján ingyenes családi programokkal és helyi zenekarok koncertjeivel várják a szervezők az érdeklődőket délelőtt tizenegy és délután négy óra között.

A családi programok után újra a könnyűzenei koncerteké a főszerep, elsőként Kovácsovics Fruzsina lép színpadra, utána az Ámokfutók ad koncertet. A zenekart Krisz Rudi, majd Zoltán Erika fellépése követi, később a Halott Pénz koncertezik. A 3. Szerencsi Artúr Napok Fesztivál utolsó fellépője Majka lesz, a rendezvényt tűzijáték zárja le.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

programajánló

szerencs

csoki

szerencsi artúr napok

fesztivál