Erre senki nem számított: tényleg nem lehet strandolni a Balaton ezen szakaszán?

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki nem számított: tényleg nem lehet strandolni a Balaton ezen szakaszán?

Többen is ott akartak fürdeni, ahol a márciusban átadott szántódi Balaland-komplexumnál alakítottak ki. A Telex szerint a Párbeszéd-Zöldek párt politikusai ott akartak strandolni, de kiderült se a polgármester, se az üzemeltető szerint nem lehetne ott fürdeni.

Az üzemeltetőként bemutatkozó férfi elmondta a fürdőruhában érkező Tordai Bencének, hogy a területet nem lehet szabadstrandként kezelni. A férfi fel is hívta a település polgármesterét, Vizvári Attilát, aki elmondta, hogy

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

fürdőzés