Újabb rajzpályázatot hirdet a vidéki állatkert: ezért érdemes élni a diákoknak a lehetőséggel

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb rajzpályázatot hirdet a vidéki állatkert: ezért érdemes élni a diákoknak a lehetőséggel

Hagyományához híven a Zoo Debrecen idén ősszel is szeretné alkotásra inspirálni a természet iránt érdeklődő diákokat, amire aligha találna jobb alkalmat, mint az állatok október 4-i világnapjához kapcsolódó Állatok Világhete. Megannyi állatfajra jellemző, hogy színezetével kifejezetten beleolvad környezetébe – ezáltal elrejtőzik a ragadozók vagy éppen saját prédája elől –, országos rajzpályázata keretében pedig a Park ezúttal arra kíváncsi, hogyan mozgatják meg a gyermekek és fiatalok fantáziáját ezek a rejtőszínű állatok.

A felhívás valamennyi általános iskolásnak és középiskolásnak szól, akik személyenként egy darab A/4-es méretű, papíralapú alkotással nevezhetnek. A pályaművek bármilyen rajz- vagy festészeti technikával készülhetnek, és egyaránt beadhatók postai úton (4032 Debrecen, Ady Endre út 1.) vagy nyitvatartási időben személyesen a pénztárban december 8-ig. Az intézmény ezúton is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a beérkezett alkotásokat nem áll módjában személyesen vagy postai úton visszaadni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

rajzpályázat

zoo debrecen

állatkert