Berúgta az ajtót a tél: megérkeztek az első hópelyhek Magyarországon

Pénzcentrum   
  Megosztom
Berúgta az ajtót a tél: megérkeztek az első hópelyhek Magyarországon

Megjelentek az első hópelyhek a Mátra térségében, azóta pedig intenzíven hull a hó. A csúcson egyelőre még 2,5 fok van, késő délután és este a legmagasabb hegycsúcsokon azonban fagypont alá süllyedhet a levegő.

A várakozásoknak megfelelően hazánk legmagasabb pontján nagyjából délután fél 2 után megjelentek az első hópelyhek az idei szezonban. A Mátra térségében intenzív csapadékhullás tapasztalható, ennek és a magasban beáramló hidegebb, fagyosabb levegőnek köszönhetően váltott havazásba az eső - írja az Időkép.

Mint írják, idén november 11-e az a dátum, amikor hazánk területén elsőként havazik valahol, jobb esetben ugye a Kékesen. A csúcson egyelőre még 2,5 fok van, így a hópelyhek talajt érve azonnal elolvadnak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

havazás

kékestető