Elképesztő, ami most történik a Balatonnal: ilyenre eddig még nem volt példa!

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő, ami most történik a Balatonnal: ilyenre eddig még nem volt példa!

Már 102 centis a vízszint a Balatonban. A tó 4 napja tartja ezt a vízszintet, ami azt jelenti, hogy nagyjából 25 centivel magasabb, mint tavaly ilyenkor, írja az infostart.hu.

A magyar tenger vízszintje október 22. óta lassan, de folyamatosan emelkedik.A tó Balatonkenesénél (itt a legmelegebb) 9,8 fokos az Időkép szerint. Itt már érződik a lehűlés, 10 napja még 13 fok felett volt ugyanez az érték.

Csopaknál szombaton szép idő volt, néhány horgász volt csak a parton, de a víz már-már a tenger tisztaságát idézte. Az egyik strandnál fél méter mélyre is le lehetett látni, kivehető volt az iszap bordázódása.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

vízszint

november

vízállás