Nagy dobásra készülnek Sopronban: nemzetközi sztárokat csábítanának a városba

HelloVidék   
  Megosztom
Nagy dobásra készülnek Sopronban: nemzetközi sztárokat csábítanának a városba

A SopronFest szervezői 2024-ben Pünkösd idején folytatják a megkezdett munkát, amelynek jövőjéről Sopron vezetésével hosszútávú tervet dolgoztak ki. 2024-ben már az idei nézőszám megduplázása a cél, hazai és nemzetközi sztárok részvételével és városszerte kulturális programokkal - írja a Kisalföld.

A pünkösdi hétvégén, azaz május 17 és 19 közt rendezik meg a 2024-es SopronFest kiemelt eseményei, ami megnövelt helyszínnel a Lővérekben várja a szórakozni vágyókat. Városszerte már egy héttel korábban, május 11-től kulturális programok százai várják a közönséget teraszokon, éttermekben, kávézókban, klubokban, utcákon és tereken. Több olyan közönségkedvenc szerepel a programban, akik exkluzív fellépést vállaltak.

A SopronFest egy igazán újszerű formátumot valósít meg a hazai fesztiválpiacon. A helyieket és a Sopronba érkező turistákat jövőre már több színpadon, szabadtéren és fedett helyszíneken várjuk a Lővérekben, de városszerte tucatnyi helyszínen, több száz programon vehetnek részt a fesztiválozók

- tudatta a lappal Farkas Ciprián, Sopron polgármestere.

Szeretnénk, ha az idei évhez hasonlóan a soproniak is kivennék a részüket a szervezői munkából. A SopronFest honlapján várjuk azoknak a vendéglátóknak, szolgáltatóknak vagy akár magánszemélyeknek a jelentkezését, akik saját helyükön, saját szervezésben örömmel kapcsolódnának a programokhoz. Bízunk benne, hogy tovább erősíthetjük azt az üzenetet, hogy Sopron egy színes és vendégszerető fesztiválváros

- mondta a városvezető, majd hozzátette, hogy a fesztivál alapítóival együttműködve hosszútávú tervet dolgoztak ki arra vonatkozóan, hogy milyen irányba kívánják fejleszteni a város új fesztiválját, amely jövőre az idei nézőszám megduplázását tűzte ki célul.

A fesztivál részletes programjával november 27-én jelentkeznek a szervezők. Ezen a napon reggeltől minden órában más-más program prominenseit jelentik majd be. A jegyelővétel pedig december 2-án indul. A kedvezményes, „Hűség jegyek” várhatóan néhány napig állnak majd rendelkezésre, nagy érdeklődésre számítanak ugyanis a szervezők. A szervezők azt is elárulták, hogy a programban „titkos headlinerek” is szerepelnek, akiknek a részvételét egyelőre nem hozhatják nyilvánosságra.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

sopron

fesztivál

fellépők

koncertek

rendezvény

kultúrális program

hellovidek