Nem semmi fellépője lesz a vidéki bornapoknak: az Egri Bikavér mellé a 80-as évek szexszimbóluma érkezik

24.hu   
  Megosztom
Nem semmi fellépője lesz a vidéki bornapoknak: az Egri Bikavér mellé a 80-as évek szexszimbóluma érkezik

Idén először zárja az évet Forralt Bor Napokkal Eger, ráadásul nem semmi világsztárral csalofgatnak! December 29-31. között 3 napon át a forró italok és téli ételek kényeztetik majd a látogatókat, sok-sok zenei programmal a Dobó téren - írta meg a 24.hu. Többek között fellép a topmodell nyolcvanas évek szexszimbóluma is, ki más, mint Samanta Fox!

Sose gondoltuk volna, hogy a 80-as évek világsztár énekesnője, a topmodell Samantha Fox Egerbe látogat, hogy megörvendeztesse rajongóit egy hatalmas koncerttel a Dobó téren. Olyan ikonikus slágereket hoz el Samantha, mint a Touch me (I want your body), vagy az I only wanna be with you, amiket agyonhallgattunk egykoron a kazettákról és mai napig énekeljük, ha megszólal a rádióban

– közölték az Eger Advent Facebook oldalon a szervezők.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

dobó tér

fesztivál

forralt bor