Állati Valentin-nap: különleges programokkal várnak a Zoo Debrecenben

HelloVidék   
  Megosztom
Állati Valentin-nap: különleges programokkal várnak a Zoo Debrecenben

Február 14-én, Bálint napján páratlan esti élményben lesz részük az állatok szerelmeseinek a Zoo Debrecenben, ahol lehetőségük nyílik majd exkluzív szakvezetéses sétán bepillantani a lakók kalandos szerelmi életébe.

E romantikus este varázsában az érdeklődők interaktív programok, illetve alkalomhoz illő forró ital és harapnivaló mellett ismerhetik meg a legkülönlegesebb állatok titokzatos esti életét és hálószobatitkait. Megtudhatják például, hogy melyik a Park legidősebb és a mai napig bensőséges kapcsolatot ápoló házaspárja, milyen szempontok alapján választanak maguknak párt a pápaszemes pingvinek, ki hordja a nadrágot a kapucinusmajmoknál, illetve mely fajoknál és hogyan készülnek a gondozók a közelgő nászra.

E közelgő jeles alkalomból a Park a szerelmesek figyelmébe ajánlja megannyi remek élmény- és tárgyi ajándékát is, amelyekkel igazán felejthetetlenné tehetjük a Valentin-napot kedvesünknek, és egyúttal a természet megőrzésének nemes ügyét is támogathatjuk – legyen szó akár ajándékba vásárolt belépőről vagy új típusú, korlátlan kalandokat tartogató éves bérletről, egy választott lakó jelképes örökbefogadásáról, vagy szívhez szóló ajándéktárgyról.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bálint nap

valentin-nap

debrecen

zoo debrecen

programok