Nem semmi: már fél évvel a hosszú hétvége előtt megindul a roham a szállásokért

MTI   
  Megosztom
Nem semmi: már fél évvel a hosszú hétvége előtt megindul a roham a szállásokért

Egy hosszú hétvége előtt már hat hónappal is alig találni szállást az országban, ami azt mutatja, hogy a magyarok előre terveznek - mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének régióvezetője az M1 aktuális csatorna műsorában.

Kollin Gergely azt is elmondta, hogy az utóbbi években egyre többen töltik szállodában a karácsonyi ünnepeket. Karácsonyfát is lehet kérni a szállodai szobába, de akár az ajándék megvásárlását is elintézhetik a szállodában - fűzte hozzá.

Kitért arra is, hogy vannak régiók, települések, amelyeket az elmúlt években a szállodai, wellness-szolgáltatások "húztak fel", mint például Egerszalók. Ez pozitív trend az ország épülése, szépülése szempontjából - mondta a szakember.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

szállás

szálloda

hosszú hétvége

foglalás