Tovább bővül Gödöllő városa: letették a vívócsarnok alapkövét

MTI   
  Megosztom
Tovább bővül Gödöllő városa: letették a vívócsarnok alapkövét

Letették a gödöllői vívócsarnok alapkövét kedden. A komoly hagyományokkal rendelkező egyesület vívócsarnoka a tervek szerint az év végére készülhet el. 

A Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) honlapján olvasható beszámoló szerint az MVSZ az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által létrehozott sportlétesítmény-fejlesztési támogatásból 205 millió forinttal járult hozzá az 573 millió forint összértékű beruházáshoz.

Az eseményen részt vett és beszédet mondott Csampa Zsolt, helyettes államtitkár, az MVSZ elnöke; Sárfalvi Péter, az Emmi helyettes államtitkára és Gémesi György, Gödöllő polgármestere, az MVSZ korábbi elnöke.

A házigazdák képviseletében - az Ötvös Károly Nonprofit Sport Kft. ügyvezetőjeként - jelen volt Gémesi Csanád, a világbajnoki ezüstérmes kardcsapat gödöllői tagja, és eljöttek az eseményre válogatott társai is a kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal az élen. Gödöllői EAC az országos pontversenyen rendre a legjobb tíz között szerepel. A komoly hagyományokkal rendelkező egyesület vívócsarnoka a tervek szerint az év végére készülhet el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gödöllő

város

fejlesztés

vívás

vívócsarnok

építkezés