Koronavírus: ezeket a szabályokat tartsd be, ha kirándulni, túrázni indulnál

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: ezeket a szabályokat tartsd be, ha kirándulni, túrázni indulnál

A Erdőmentők Alapítvány szerint sokat segít ebben a nehéz időszakban, ha kimozdulunk, de nagyon nem mindegy, hogyan tesszük. Tanácsaikat közösségi oldalukon osztották meg.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban tett közzé posztot az Erdőmentők Alapítvány, amiben arról írnak, hogyan, milyen szabályoknak megfelelve kirándulhatunk ezekben a nehéz időkben. Sokat segít, ha kimozdulunk, lehetőség szerint kiránduljunk is, de nem mindegy, hogy hogyan tesszük most mindezt, hívják fel a figyelmet.

Ezt tanácsolják

  • Válasszuk a lakóhelyünkhöz legközelebbi természeti környezetet, a sokak által kedvelt túrázóhelyeket kerüljük el!
  • Egyedül, vagy csak közvetlen családtagjainkkal kerekedjünk útra, kerülve a tömegközlekedést (gyalog, vagy autóval)!
  • A találkozásokkor is tartsuk a 2 méter távolságot!
  • A túrázáshoz szükséges alapvető felszerelést is vigyük magunkkal, hogy ne kelljen bemenni sehová például egy üveg vízért!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kirándulás

erdőmentők alapítvány