Koronavírus: ezeket a szabályokat tartsd be, ha kirándulni, túrázni indulnál

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: ezeket a szabályokat tartsd be, ha kirándulni, túrázni indulnál

A Erdőmentők Alapítvány szerint sokat segít ebben a nehéz időszakban, ha kimozdulunk, de nagyon nem mindegy, hogyan tesszük. Tanácsaikat közösségi oldalukon osztották meg.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban tett közzé posztot az Erdőmentők Alapítvány, amiben arról írnak, hogyan, milyen szabályoknak megfelelve kirándulhatunk ezekben a nehéz időkben. Sokat segít, ha kimozdulunk, lehetőség szerint kiránduljunk is, de nem mindegy, hogy hogyan tesszük most mindezt, hívják fel a figyelmet.

Ezt tanácsolják

  • Válasszuk a lakóhelyünkhöz legközelebbi természeti környezetet, a sokak által kedvelt túrázóhelyeket kerüljük el!
  • Egyedül, vagy csak közvetlen családtagjainkkal kerekedjünk útra, kerülve a tömegközlekedést (gyalog, vagy autóval)!
  • A találkozásokkor is tartsuk a 2 méter távolságot!
  • A túrázáshoz szükséges alapvető felszerelést is vigyük magunkkal, hogy ne kelljen bemenni sehová például egy üveg vízért!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kirándulás

erdőmentők alapítvány