Újra a lovak közé csaptak Bugacon: újraéledt egy hagyomány a pusztán + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Újra a lovak közé csaptak Bugacon:  újraéledt egy hagyomány a pusztán + Videó

Több, mint húsz év után újra nemzetközi fogathajtó versenyt rendeztek Bugacon. Az Abonyi Imre Emlékversenyt június 17-20. között tartották.

A Bugaci-Puszta a magyar fogathajtás bölcsője, itt dolgozott Abonyi Imre, Juhász László, Kecskeméti László világbajnokaink és Bálint Mihály is, aki többszörös dobogós, világversenyeken. Most több mint húsz év után újra nemzetközi fogathajtó versenyt rendeztek Bugacon. Az Abonyi Imre Emlékverseny június 17-20. között zajlott.

A házigazda Magyarország mellett 8 nemzet, Csehország, Németország, Románia, Svájc, Horvátország, Szerbia, Szlovákia és Észtország hajtói, 62 starttal neveztek az Abonyi Imre Fogathajtó Emlékversenyre - számolt be róla a Baon.

Még múlt hét csütörtökön a fiatal lovak versenyével kezdődött az emlékverseny, és a díjhajtás. Majd pénteken a kettesfogat, a para és a négyesfogatok versenyével folytatódott az esemény. Szombaton kilenc órakor kezdődött a maratonhajtás, délután pedig lovasbemutatóval várták az érdeklődőket, míg vasárnap az Akadályhajtással zárult az Abonyi Imre Emlékverseny.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bugac

fogat verseny

fogathajtás