Több tízezer ember életét könnyíti meg: új lehajtó épül az M1-esen

MTI   
  Megosztom
Több tízezer ember életét könnyíti meg: új lehajtó épül az M1-esen

Több tízezer, a Buda környéki településeken élő ember mindennapjai válnak könnyebbé a Páty és az M1 Sasfészek-tó pihenőhely közötti összekötő út megépítésével - mondta Menczer Tamás a keddi ünnepélyes alapkőletételen.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára, a Pest megyei 2. választókörzet kormánypárti képviselőjelöltje kiemelte: a 6,7 milliárd forintos beruházás három részből áll, a lehajtó mellett megépül a pátyi nyugati elkerülő út, és felújítják a Pátyot és Telkit összekötő utat is.

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára arról beszélt, hogy az úthálózat fejlesztése, karbantartása kiemelten fonotos kormányzati feladat. A megfelelő minőségű közúti infrastruktúra hozzájárul az emberek biztonságához és kényelméhez, a gazdaság további erősödéséhez - hangsúlyozta.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m1

autopálya

lehajtó

páty