Így újul meg az egyik legrégebbi, vidéki magyar vár: rengeteg látogató kíváncsi rá

HelloVidék   
  Megosztom
Így újul meg az egyik legrégebbi, vidéki magyar vár: rengeteg látogató kíváncsi rá

Hazai turisztikai központtá válhat a Diósgyőri vár a felújítási munkálatok után. Körbejárható várfalak, várteraszok és a tornyok tetején kilátók jönnek létre az Épkar és az FK Raszter munkája által a 13. században épített erődítményben.

Szinte nincs olyan terület a diósgyőri várban, amely ne lenne érintett az Épkar Zrt. és az FK Raszter Zrt. által kivitelezett átfogó felújításban – derül ki az előbbi cég által közzétett videóból, írja a magyarepitok.hu.

A 13. században épített erődítményben többek közt a belső és a külső vár fejlesztését, a különleges ácsszerkezeteket, a toronydarukat és födém betonozását is bemutatja az alábbi videó.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

diósgyőr

felújítás

építkezés

beruházás