Nem csak a hőség miatt fogsz ma elolvadni: itt az év legcukibb videója

HelloVidék   
  Megosztom
Nem csak a hőség miatt fogsz ma elolvadni: itt az év legcukibb videója

A Magyar Közút jászberényi mérnökségének munkatársai épp felújítást előkészítő munkálatokat végeztek a Pusztamonostor-Jászárokszállás összekötő úton, amikor egyikük furcsa, nyüszítő hangokat hallott a szikkasztó árok irányából. A helyszínt tüzetesebben áttekintve egy alig több mint 930 grammos, egy tenyérben is elférő, fekete kiskutyára leltek, sajnos a már élettelen testvére társaságában. Az árva kiskutyát a mérnökség befogadta, és azóta is gondját viselik az ott dolgozók.

De egy dolog még hátravan: mi legyen a neve? Árnyék, Emká vagy Cuki? Ebben kéri mindenki segítségét a Magyar Közút. Szavazni a társaság Facebook oldalán lehet ezen a linken 2022. július 25-e, hétfő 12 óráig: https://www.facebook.com/495999410472092/posts/pfbid023fdAjDNfMwp63Qdv4zWEUGLk59vCcEjweEk42aoyMTvKo4dymxopdJ6Gx2oSpUTyl/?d=n.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar közút

utazás belföldön

videó