Itt a bejelentés: a "maglódi piskóta” lett az év körforgalma

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: a maglódi piskóta” lett az év körforgalma

Idén április közepén hirdették meg az idei Közlekedési kultúra napja rendezvénysorozat részeként az Év körforgalma – 2023 szavazást a Facebookon. Ennek eredményei pedig most láttak napvilágot. 

Melyik lesz az Év körforgalma 2023-ban? A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a körforgalmakra, mint az egyik legbiztonságosabb csomópontokra és elismerje azok tervezőit, fenntartóit

- állt a felhívásban.

Most pedig kihirdették a győztest: a pályázat első helyén a 31-es főút és a 3111-es utak csomópontjában Maglódon kialakított dupla körforgalom lett, amit a helyiek „maglódi piskótaként” emlegetnek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

maglód

körforgalom

közlekedés kultúra napja

év körforgalma 2023