Kész horror lehetett: őz csapódott a hátsó ülésen alvó gyerekek közé Vasban + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Kész horror lehetett: őz csapódott a hátsó ülésen alvó gyerekek közé Vasban + Videó

A péntek esti balesetben először egy ismeretlen autós elütötte az állatot, ami aztán átrepült a túloldalra, és becsapódott a szemből érkező litván autó szélvédőjén keresztül az utastérbe. A külföldi sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az RTL Híradó úgy tudja, az ismeretlen sofőr kiszállt az autójából, megkereste a rendszámát, majd elhajtott. Az ügyben a rendőrség büntetőeljárást indított.


 


 

Óriási lyukat hagyott a szélvédő közepén, az ablak szilánkosra tört, miután pénteken az esti órákban őz csapódott egy fekete BMW-be a Vas megyei Kisunyom közelében. Az állatot egy másik autós ütötte el, ezután repült át a vad a szemközti sávba.

A 112Press információi szerint a fekete kocsiban ülő négytagú litván család kéthetes horvátországi nyaralásából tartott haza. Mindannyian megsérültek.

Csillag Zoltán, az OMSZ kommunikációs munkatársa szerint: egy középkorú férfit súlyosabb szemsérülések miatt, egy fiatal nőt és két gyermeket üvegszilánkok okozta könnyebb sérülések miatt helyszíni vizsgálatok és ellátás után a sürgősségi osztályra szállítottak.

A szemközti sávból átrepülő vad a sofőr és a mellette ülő felesége között csapódott az autóba. Az őzet a hátsó üléssor állította meg, ahol 7 és 12 éves gyerekük utazott.

Az RTL Híradó információi szerint a vadat elgázoló sofőr visszament a helyszínre, megkereste a leszakadt rendszámát, majd elhajtott. A rendőrség büntetőeljárást indított.

A Vas Vármegyei RFK sajtóreferense arra figyelmeztetett, hogy a vadak megjelenésére a nap minden szakában számítani lehet, így csökkenteni kell a sebességet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

őz