Súlyos balesetet szenvedett a magyar sztárzenekar: egyiküket az intenzíven ápolják

HelloVidék   
  Megosztom
Súlyos balesetet szenvedett a magyar sztárzenekar: egyiküket az intenzíven ápolják

Az Ördögkatlan Fesztiválra tartott a Mehringer zenekar amikor kisbuszuk felborult az autópályán. A balesetben a zenekar egyik tagja súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A csapat teljes hangszerparkja megsemmisült, koncertbevételeik előre láthatóan az év hátralévő részére kiesnek, írja a Blikk. Most már stabil az állapota, meg fog gyógyulni, csak nagyon sokáig fog tartani.

Minket nagyrészt hazaengedtek törésekkel, zúzódásokkal és hasonló sérülésekkel. A menedzserünk még mindig kórházban van és minden felszerelésünk odaveszett: az összes hangszerünk, kábelünk, gyakorlatilag minden megsemmisült...

- írta a közösségi médiában Mehringer Marci. A tizedik X-Faktor-évad egyik legnépszerűbb énekese Mehringer Marci volt, aki a legjobb négyig jutott a versengésben, ezután alapított együttest.

Köszönjük a hihetetlen gyorsaságot a katasztrófavédelemnek, a mentősöknek, a rendőröknek, a pécsi klinikai orvosainak, a szekszárdi és a kaposvári kórháznak egyaránt. Hamarosan jelentkezünk, szorítsatok értünk, Frickért nagyon, küldjétek neki az energiát. Nagyon vigyázzatok magatokra. Valahol van Isten

- fejeződik be a bejegyzés, szúrta ki az infostart.hu.

A budapestkornyeke.hu értesülései szerint a fiúk az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán jártak szerencsétlenül. Kisbuszuk útban az Ördögkatlan fesztiválra defektet kapott, és felborult a 111-es kilométerszelvényben, Gyapa térségében. A balesetben a járműben utazó nyolc személy közül hét sérült meg, hárman súlyos, négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek a rendőrség pénteki tájékoztatása szerint.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

ördögkatlan

mehringer zenekar

mehringer marci

x-faktor

kisbusz