Baleset miatt 10 kilométeres a torlódás a pályán: itt vannak még fennakadások az országban

HelloVidék   
  Megosztom
Baleset miatt 10 kilométeres a torlódás a pályán: itt vannak még fennakadások az országban

Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, az M4-es autóút csomópontja után - közölte az Útinform péntek délben a honlapján. De több helyen is lehetnek fennakadások, itt vannak a friss közlekedési információk, mutatjuk.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események:

  • Az M0-s autóút keleti szektorán, az M5-ös autópálya irányába, az M4-es autóúti csomópont után, több gépjármű ütközött össze. A 38-as km-nél csak a külső sáv járható, a torlódás már meghaladta a 10 km-t.
  • Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, az M0-s autóúti csomópont és Martonvásár között sokan haladnak, telítettek a sávok, lassulásra, szakaszos torlódásra készüljenek!
  • A 491-es főúton Mánd és Fülesd között, a 19-es km-nél egy személygépkocsi árokba hajtott. A főutat lezárták, mellékutakra terelik a forgalmat.
  • Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében munkavégzés folyik. A 63-as és a 68-as km között csak a külső sáv járható.
  • Az M1-es autópályán Győr elkerülő szakaszán, a 123-as és a 129-es km között átépítették a terelést, a forgalom Hegyeshalom felé a külső és a leállósávon halad, Budapest irányába taz ellenkező oldal belső sávja és a leálló sáv járható.
  • Az M6-os autópályán Pécs felé, Dunaújváros közelében, a 73-as és a 75-ös km között aszfaltoznak. A munkavégzés kapcsán, a 75-ös km-nél lévő M8-as autópálya csomópontban nem lehet le és felhajtani. Kerülni, a 6-os főúton keresztül az M6-os autópálya felé, a 71-es km-nél a Dunaújváros-centrum, valamint a 83-as km-nél, a Dunaföldvár-észak csomóponton keresztül lehet.

Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba, hívja fel a figyelmet az utinform.hu.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

közlekedés

autópályák

közutak

torlódás

hírek

útinform