Döbbenetes tény derült ki a horrorbalesetről: ezért kereste a rendőrség a váci tragédia 16 éves áldozatát

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes tény derült ki a horrorbalesetről: ezért kereste a rendőrség a váci tragédia 16 éves áldozatát

Mint kiderült, az éjszaka Vácon tragikusan fiatalon elhunyt lányt eltűnt személyként kereste a rendőrség még télen.

Megrázó baleset történt csütörtökön éjjel Vác belterületén. Egy autó előzés közben lesodródott az útról, majd egy fának ütközött. A becsapódás következtében az autó a tetején állt meg, utasai pedig kirepültek a kocsiból, mert nem használták a biztonsági övet. A 18 éves sofőr és 16 éves női utasa a helyszínen életét vesztette, a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A 16 éves Zsaklin családtagjai szinte sokkot kaptak a fájdalomtól, egyelőre még fel sem fogták a történeteket - írta a Ripost. A lap most megtalálta, hogy a lányt tavaly decemberben a rendőrség eltűnt személyként kereste. Íme, ITT a bizonyíték!

2022.12.14-én tűnt el egy 15 éves kislány Vácról, akit azóta sem találtak meg. Zsaklin hollétéről semmilyen adat nem áll rendelkezésre, ezért a városi rendőrkapitányság körözést adott ki. A kislány személyleírása 161-165 cm centiméter magas, testalkata közepes, barna szemű, barna hajú, arc formája kerek

– írta akkor a Váci Rendőrkapitányság.

Zsaklin a lap információi szerint később hazament, és már egykori körözési adatlapja sem él a rendőrség honlapján.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eltűnt

baleset

tragédia