Újabb lezárások jönnek az ország egyik legforgalmasabb autópályáján: itt számíts dugóra

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb lezárások jönnek az ország egyik legforgalmasabb autópályáján: itt számíts dugóra

Újabb csomóponti ág zárásával folytatódnak a burkolatfelújítási munkálatok az M0-M7 csomópontban - írja közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Teljes útzár lesz érvényben egy napig, szombaton.

Az elmúlt hét folyamán mi is megírtuk, hogy a Magyar Közút újabb csomópontot zár le útfelújítás miatt az M0-M7 csomópontjában. Ezek a munkálatok folytatódnak most, a közleményük szerint, az M0-M7 csomópontban az október elején megkezdett burkolatfelújítási munkálatok folytatásaként 2023. október 28-án, szombaton egy napra újabb csomóponti ágat zárnak le a forgalom elől a Magyar Közút szakemberei. A teljes útzár mellett zajló munkálatokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

Mint írták, október 28-án, szombaton az M7-es autópályán Balaton irányából érkezők a gyűjtő-elosztó pályára nem tudnak majd kihajtani, így a csomópontban a Balaton felől érkezők az M0-s autóútra egyik irányban sem tudnak majd felhajtani. A korlátozást előreláthatólag még aznap, az esti órákban feloldják. A zárás ideje alatt az M7-es autópályán Balaton irányából közlekedők az M0-s autóútra mindkét irányban az M7-es autópálya Budaörs, Sport u. csomópontján keresztül tudnak majd felhajtani.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

közlekedés

autópálya

lezárások

felújítás

dugó

hellovidek

magyar közút