Kész vicc: még várhatjuk egy darabig, hogy elkészüljön a győri vasútvonal

MTI   
  Megosztom
Kész vicc: még várhatjuk egy darabig, hogy elkészüljön a győri vasútvonal

Megkezdődik szombaton a győri vasúti fővonal felújításának utolsó, harmadik üteme; a munkálatok december 9-ig tartanak majd - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a győri fővonal felújításának legösszetettebb fázisa péntekig tart. Ebben az időszakban egyik vágányon sem közlekednek a vonatok. A Szárliget és Biatorbágy közötti pályarekonstrukció ütemterv szerint halad, a legtöbb forgalmi változással járó időszak a végéhez közelít: a vasúttársaság munkatársai már a bal vágány forgalomba helyezési feladatait végzik - tudatták.

Kiemelték, hogy szombaton az 1-es fővonal átépített bal vágányán megindul a részleges forgalom, az 5-ös vonalon is helyreáll a megszokott forgalmi rend, és Székesfehérvár és Komárom között is újra közlekednek a személyvonatok.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

máv

győri vonal

vasút

vasút közlekedés

vasútfejlesztés

felújítási munkálatok

közlekedés

hellovidek