Kényszerleszállást hajtott végre a magyar kisrepülő: két embert szállítottak kórházba súlyos sérülésekkel

HelloVidék   
  Megosztom
Kényszerleszállást hajtott végre a magyar kisrepülő: két embert szállítottak kórházba súlyos sérülésekkel

Nagy riadalom kerekedett Úrhidán, amikor a tűzoltók, mentők, helikopter és a rendőrség is a repülőtér felé igyekezett november 21-én délelőtt: hamar kiderült, hogy egy kisrepülőt ért baleset. A gép roncsain rendkívül nagy sérülések láthatók, a sérültekhez mentőhelikopter is érkezett.

A pontos információkról a feol.hu tudósított: a portál a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz fordult, ahol elmondták: egy kisrepülő hajtott végre kényszerleszállást a repülőtéren. A helyszínen látható roncsok meglehetősen súlyos balesetre utalnak, elsődleges információink szerint azonban nem történt komolyabb emberi sérülés.

Kiszakadt a repülőgép fél oldala

A repülőgép elején látható, hogy kiszakadt a fél oldala, ám azt még nem tudni, hogy ez a kényszerleszálláskor vagy a mentéskor keletkezett sérülés. A portál megkereste az Országos Mentőszolgálatot, valamint a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is a baleset körülményeiről: kiderült, hogy a székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a Sárvíz Tűzoltó Egyesület áramtalanította kiérkezés után a sportrepülőt – tette hozzá a Katasztrófavédelem, ahogy azt is: ez azt jelenti, hogy egy kisebb akkumulátort vettek ki belőle – a roncshoz tehát nem nyúltak. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínre riasztott mentőegységek egy 30 év körüli férfit és egy 60 év körüli férfit súlyos sérülésekkel - földi úton - szállítottak kórházba.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

baleset

repülőgép

kényszerleszállás

katasztrófavédelem

sérülés

omsz