Döbbenetes videón a horrorbaleset: az M7-esen egymásba csapódtak a száguldó autók

MTI   
  Megosztom
Döbbenetes videón a horrorbaleset: az M7-esen egymásba csapódtak a száguldó autók

Fedélzeti kamera rögzítette a húsvét hétfői tömegbalesetet az M7 es autópályán. Íme, a megrázó felvétel!

A baleset hétfőn késő délután történt, a sztráda Budapest felé tartó szakaszán. A fedélzeti kamera rögzítette, ahogy egy autós nagy sebességgel belerohant az előtte lévő kocsisorba és elsodorja az autókat. Az M7-es autópályán hatalmas volt a forgalom mikor a baleset történt, nagyon sokan úton voltak a főváros felé a húsvéti hosszú hétvége után. A balesethez mentőhelikopterek és több mentőegység is érkezett. Ketten sérültek meg könnyebben.

A bpiautosok.hu oldalnak beküldött fedélzeti kamerás videókon látszik, milyen hatalmas sebességgel érkezett a fehér autó. A sofőr próbált ugyan menteni azzal, hogy a két álló sor közé kormányozta járművét, de így is csúnya baleset lett a vége:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

felvétel

horrorbaleset

m7-es autópálya