
Árrobbanás a magyar henteseknél: mutatjuk, mennyiért vásárolhatunk húsokat az ünnepi menühöz
Most annak jártunk utána, hogyan befolyásolta az egyes hústermékek árát a járvány illetve, hogy mire számíthatunk a karácsonyi nagy bevásárláskor.
Most annak jártunk utána, hogyan befolyásolta az egyes hústermékek árát a járvány illetve, hogy mire számíthatunk a karácsonyi nagy bevásárláskor.
Hogy készül a tökéletes sólet? Miért lehet veszélyes? Ennek jártunk most utána.
367 éve jegyezték le róla először az első receptet, mi pedig most megmutatjuk, hogyan is készül!
Bajba kerülhetnek a hazai víziszárnyastartók, a kacsáért és a libáért is jóval kevesebbet fizetnek a felvásárlók, mint egy éve, ráadásul a költségek is növekedtek, emiatt sokan veszteséggel zárhatják az évet.
Szakemberek szerint átalakulóban a fogyasztói szokások és az értékesítési lánc; ráadásul a járvány gyorsítja a folyamatot.
A sólet receptjét megváltoztatni szentségtörésnek számít, viszont rengeteg verzióját fedeztük fel, amit most veletek is megosztunk. Egy dolog közös bennük, hogy mind nagyon veszélyes! Már, ha sokat eszünk belőle.
A fesztivál séfjei látványkonyhán mutatják be a liba felhasználásának sokszínűségét, hogy népszerűsítsék a 2012 óta hungarikumnak számító alapanyagot.
Márton napi libaságok, újbor kóstolás és libafuttatás Etyeken.