Itt a bejelentés: csütörtöktől érkeznek a 15 százalékkal emelt nyugdíjak

MTI   
  Megosztom
Itt a bejelentés: csütörtöktől érkeznek a 15 százalékkal emelt nyugdíjak

Csütörtöktől érkeznek a 15 százalékkal emelt nyugdíjak - hívta fel a figyelmet Varga Mihály pénzügyminiszter szerdai Facebook-bejegyzésében.

Az idei nyugdíjkifizetések összege meghaladja a 6150 milliárd forintot. Jövő hónapban az emelt nyugdíj mellett 13. havi nyugdíjat is fizetünk

- mondta. Hozzátette: ez azt jelenti, hogy a nyugdíjasok átlagosan 416 ezer forintot kapnak februárban.

A miniszter arra is rámutatott, hogy 2010 óta a nyugdíjak összegét kétszeresére növelték, vásárlóerejük 20 százalékkal javult.

Azon dolgozunk, hogy a szankciós válságban is megőrizzük a nyugdíjak értékét

- zárta bejegyzését Varga Mihály.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyugdíj

nyugdíj ellátás

emelt nyugdíj